Belinda Balluku

  • Aeroporti “Nënë Tereza” në “karantinë”
  • Klimë e favorshme apo zhgënjyese për investimet e huaja?
  • Avionët në qiell, Aeroporti i Vlorës ende në baltë
  • Pezullimi i Kardhiq-Delvinë, cili është prioriteti tjetër i ministrisë?
  • Rrugëtimi i Thumanë-Kashar, që prej mbrojtjes nga qeveria, tek anulimi i kontratës dhe “çmimi i lartë” i Zv/Kryeministrit