Po Lexoni:
Krujë/ Kryebashkiaku Artur Bushi rikandidon pa mbajtur premtimet
Full Article 10 second read

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shkruani fjalën dhe shtypni enter.