BallinaAktiviteteFaktoje memorandum bashkëpunimi me Departamentin e Gazetarisë

Faktoje memorandum bashkëpunimi me Departamentin e Gazetarisë

Shefi i Departamentit të Gazetarisë pranë Fakultetit të “Histori-Filologjisë”, Mark Marku ka nënshkruar një memorandum bashkëpunimi me përfaqesuesen e organizatës “Faktoje”, Klodiana Kapo.

Katër studentë do të kenë mundësinë të zhvillojnë praktikën, pranë “Faktoje-s”, e cila ka në themel të punës së saj verifikimin e fakteve.

“Faktoje”, është një organizatë mediatike, që ka në themel të saj të faktojë vërtetësinë e premtimeve, deklaratave dhe veprimeve të zyrtarëve publikë (ose subjekteve private që përfitojnë nga fonde publike) dhe më pas t’i themi publikut të vërtetën.

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img