• Milionat për sterilizimin e mjeteve kirurgjikale , “luksi” që s’ia lejon vetes as Gjermania dhe Italia
  • Qendrat shëndetësore të rikonstruktuara, por jo në funksion të qytetarëve
  • A e ulën korrupsionin institucionet “e reja” në drejtësi?
  • Erdhi uji… në 2020-n
  • Kanabis nga Shqipëria? Rama e Lleshaj kritikuan RAI 3 por raporti italian konfirmon fenomenin
  • Për Shqipërinë janë OK, për Europën JO
  • Sfidat e fermerëve përballë shifrave optimiste të ministrit Çuçi
  • Spitali i Lezhës me mamografi të re, pajisja e dhururar në 2018-n përfundoi në magazinë
  • “Faktoje”, the first organization in Albania that joins the International Fact-Checking Network