Rindërtimi pas 1 viti: Më pak shtëpi se ç’u premtuan, më shumë bonuse qeraje

Kryeministri Edi Rama dhe Ministri i Rindërtimit Arben Ahmetaj, nuk arrijnë t’i mbajnë premtimet mbi rindërtimin, të cilat ndryshojnë pas çdo daljeje publike. Pas 13 muajve, nga 1 mijë banesa të premtuara deri në fund të vitit 2020, vetëm 600 prej tyre janë përfunduar, në një kohë që premtimi fillestar i kryeministrit ishte rindërtimi i … Vazhdoni me leximin e Rindërtimi pas 1 viti: Më pak shtëpi se ç’u premtuan, më shumë bonuse qeraje