Rindërtimi në Vorë, proces i vonuar dhe mungesë transparence

Në bashkinë Vorë, një nga zonat më të prekura nga dëmet e tërmetit të 26 nëntorit 2019, u premtua pastrimi nga të gjitha inertet dhe ndërtimi i 404 apartamenteve të reja, vetëm në zonën e qytetit. Nga një verifikim në fillim të korrikut rezulton se shumë ndërtesa të dëmtuara rëndë ende s’janë shembur, ka ende … Vazhdoni me leximin e Rindërtimi në Vorë, proces i vonuar dhe mungesë transparence