Mbipopullimi i burgjeve, problem ende i pazgjidhur

ANXHELA RUÇI Me kushte tejet degraduese. Kështu cilësohet situata në Institucionet e Ekzekutimit të Vendimeve Penale (I.E.V.P.) nga Avokati i Popullit sipas raportit vjetor të vitit 2017, madje ka rekomanduar edhe mbylljen e menjëhershme të disa prej këtyre institucioneve. Krahas mbipopullimit të qelive, nga i njëjti raport, renditen dhe një sërë shkeljesh të të drejtave të njeriut … Vazhdoni me leximin e Mbipopullimi i burgjeve, problem ende i pazgjidhur