Erion Veliaj: Tirana ka ujin më të lirë se qytetet kryesore të Shqipërisë

ANXHELA RUÇI Në korrik të vitit 2017 Bashkia Tiranë rriti çmimin e ujit të pijshëm për abonentët familjarë, nga 45 lekë/m3 në 65 lekë/m3.  Por 8 muaj më vonë Erion Veliaj tha se Tirana ka ujin më të lirë se qytetet kryesore të Shqipërisë, më ulët dhe se Kamza. Por a qëndron deklarata e kreut të … Vazhdoni me leximin e Erion Veliaj: Tirana ka ujin më të lirë se qytetet kryesore të Shqipërisë