A do të rritet ekonomia nga kanabisi?

Qeveria i dha dritën jeshile kultivimit dhe përpunimit të kanabisit për qëllime mjekësore dhe industriale në Shqipëri, tre vite pasi riktheu në publik nismën kontroverse. Sipas draftit, qëllimi kryesor i legalizimit të kanabisit, është rritja e aktivitetit ekonomik në Shqipëri. Por për ekspertët, ligji është si një “kostum me porosi” që u shkon për shtat … Vazhdoni me leximin e A do të rritet ekonomia nga kanabisi?