Vizita e Kurtit në RMV riktheu “Shqipërinë e Madhe” në hartën propagandistike serbe

Vizita e kryeminsitrit të Kosovës, Albin Kurti në Tetovë dhe Çair të Shkupit solli një valë reagimesh shtetërore në Maqedoninë e Veriut. Këto reagime u shfrytëzuan nga propaganda shtetërore serbe për të akuzuar Kurtin se po promovon “Shqipërinë e Madhe” e se madje në rrethana të tjera Kurti do të sumonte Serbinë, Malin e Zi … Vazhdoni me leximin e Vizita e Kurtit në RMV riktheu “Shqipërinë e Madhe” në hartën propagandistike serbe