Play Video

Një minutë mund të bëjë diferencën- video ndërgjegjësuese e Meta në bashkëpunim me Faktoje

Play Video

Çmimi i parë Fatos Baxhaku për shkrimin më të mirë të Verifikimit të Fakteve

Play Video

Mos u Rrej! Dita Ndërkombëtare e Verifikimit të Fakteve!

Play Video

Rëndësia e verifikimit të fakteve, skandali i publikimit të listës së pagave

Play Video

Si të verifikojmë një foto të manipuluar?

Play Video

Rëndësia e verifikimit të fakteve, si të reduktojmë lajmet e rreme

Play Video

Transparenca e një deklaratë dhe rëndësia e verifikimit të saj

Play Video

Rëndësia e verifikimit të një deklarate, hapat që duhet të ndiqni

Play Video

Kujdes nga dizinformimi!

Play Video

Rrjetet sociale, burim i lajmeve të rreme dhe dizinformimit

Play Video

Rëndësia e vendosjes së fakteve të duhura në lajm

Play Video

E vërtetë apo gënjeshtër? Ki Kujdes, mos u bëj burim i dizinformimit

Play Video

Media është pushtet, pavarësia e saj është duke u kërcënuar

Play Video

Manipulimi i opinionit publik, si të dallojmë keqinformimin, disinformimin dhe propagandën

Play Video

Lajmet e rreme, dizinformimi dhe keqinformimi, ti mund ta ndalësh atë!

Play Video

Rëndësia e verifikimit të fakteve në gazetari

Play Video

Kursi i parë fact-checking në Shqipëri!

Play Video

“Fakto dhe ti”, ankesa e banores Ruse Haruni

Play Video

“Fakto dhe ti”, ankesa e banorit Edmon Çata

Play Video

“FAKTO DHE TI” Zëri yt do të dëgjohet!

Play Video

“Fakto edhe ti”, qytetarët marrin zgjidhje të problemeve

Play Video

Shkruani ankesën tuaj në “Fakto dhe ti”

Play Video

Guroret/Shkatërrimi i natyrës me “leje” mjedisore

Play Video

Viti i ri shkollor shtyhet me 3 jave, MASR pa strategji për plotësimin e boshlleqeve nga pandemia

Play Video

Fatura për përpunimin e mbetjeve të Durrësit për 10 vjet, është 30 milionë euro

Play Video

Kalaja e Prezës/Ekspertiza për evidentimin e dëmeve më e shtrenjtë se vlera e restaurimit

Play Video

Vlorë, kufizimet ‘anti-covid’ e kthyen sezonin në turizëm ‘policor’

Play Video

U premtua arsimi 100% i fëmijëve romë-egjiptianë, por shumicën i gjen në ‘shkollën e rrugës’

Play Video

Sezon i ri turistik me protokoll të vjetër anticovid, ndryshe nga RMV

Play Video

Çfarë po shkakton dezinformimi për vaksinat anti-Covid?