Turizmi me sytë nga plani i qeverisë për të mbijetuar

MERXHAN DACI & INVA HASANALIAJ Turizmi parashikohet të jetë një nga sektorët më të dëmtuar prej pasojave të COVID-19, që po godasin në përgjithësi ekonominë. Kur “Faktoje” pyeti operatorë turistikë vendas ata pranuan se ky sezon turistik është gati i dështuar dhe që të mund të mbijetojnë duhet të ndërhyjë qeveria. —————————————————————————————————————————————– Turizmi nuk ishte … Vazhdoni me leximin e Turizmi me sytë nga plani i qeverisë për të mbijetuar