Ogerta Manastirliu

  • Rama e Manastirliu premtuan plotësimin e spitaleve me mjekë specialistë, këta të fundit ende s’janë diplomuar
  • Ministria e Shëndetësisë mangësi në interpretimin e udhëzimeve të vetë institucionit
  • Rikonstruktimi i qendrave shëndetësore, objektiv i papërmbushur i qeverisë
  • Manastirliu: Bashkitë e djathta mbajnë peng fondin 6% për familjet në nevojë
  • Ministria e Shëndetësisë dhe kreu i qeverisë mbajnë premtimin për fishat e diabetit