Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale

  • Albana Vokshi: Prej tre ditësh në QSUT nuk bëhen analiza
  • Manastirliu: Bashkitë e djathta mbajnë peng fondin 6% për familjet në nevojë