Ministria e Financave dhe Ekonomise

  • Përparim Spahiu: Të ardhurat e mbledhura nga tatimi mbi fitimin u ulën me 13.4 %
  • Ahmetaj: Mbi 3500 kompani janë hapur në janar dhe shkurt, madje edhe të huaja
  • Rama: Rritja ekonomike është katërfishuar gjatë 4 viteve
  • Ahmetaj: E mbyllëm mandatin e parë me 660 mijë vende pune
  • Ahmetaj: 260 mijë vende të reja pune janë hapur në mandatin e parë të qeverisë Rama