Ministria e Brendshme

  • Kartat e skaduara të identitetit , teorikisht të vlefshme por në praktikë nuk bëjnë punë  
  • Ministria e Brendshme nuk zbaton urdhrin e Lleshajt
  • Lleshaj: Do të heqim praktikën e dublimit të semaforëve me punonjës policie dhe postoblloqeve
  • Xhafaj: 2017-a, me numrin më të ulët të vrasjeve në 27 vite