Ministria e Arsimit

  • Mbyllja e klasave kolektive, Ministria e Arsimit nuk jep përgjigje
  • Qeveria Rama dhe premtimet konfuze për librat falas
  • Lindita Nikolla: Në 20 shkolla 9-vjeçare ka nisur projekti pilot “Bëjmë detyrat e shtëpisë”
  • Mehmetaj: Tarifat për universitetet janë rritur në 5 vitet e fundit
  • Rama: Pagat për mësuesit e shkollës fillore janë rritur me 10%
  • Si gjithmonë Ministria e Arsimit vonon në përgjigje