Lleshaj

  • Rama: “Hapja” e vendit do shoqërohet me ndryshime në Kodin Rrugor
  • Ku “çalon” respektimi i të drejtave të emigrantëve, refugjatëve dhe azilkërkuesve në Shqipëri?
  • SPAK “rrëzon” legjitimitetin e Aktit Normativ “Anti-KÇK”
  • Lleshaj: “Antimafie” u injorua nga Sistemi i Drejtësisë, pasuria e krimit nuk u prek
  • “Viti i sigurisë rrugore”, Lleshaj: Muaji janar me bilanc pozitiv
  • Kanabis nga Shqipëria? Rama e Lleshaj kritikuan RAI 3 por raporti italian konfirmon fenomenin