covid-19

  • Shtetrrethimi në Tiranë ndalon edhe këmbësorët, por për disa është “mision i pamundur”
  • Tirana në ditën e tretë të masave drastike për parandalimin e koronavirusit
  • 10 pyetjet më të zakonshme mbi koronavirusin sipas BBC
  • Si duket Vlora dhe Gjirokastra pas masave për COVID-19
  • “Funksionon” ultimatumi dhe kërcënimi me gjobë, mbyllen lokalet në Tiranë
  • “Testi” 24 orësh para se të mbylleshin lokalet, urdhëri nuk u respektua
  • Mësimi “virtual”, i pamundur për ata që s’kanë dekoder
  • Pas rasteve me koronavirus, çfarë ndodh nëpër markete në Tiranë