Bashkia Tirane

  • Lindita Nikolla: Në 20 shkolla 9-vjeçare ka nisur projekti pilot “Bëjmë detyrat e shtëpisë”
  • Veliaj: Kisha Katolike na u bashkua në Ditën e Tokës me mbjelljen e një peme simbolike
  • Veliaj: Tirana i jep zgjidhje përfundimtare strehimit të komunitetit rom
  • Veliaj: 3000 bursa për nxënësit ekselentë janë buxhetuar për vitin 2017
  • VIDEO/ Pishat zëvendësojnë palmat në autostradë, fati i tyre si i palmave?
  • Veliaj s’mban premtimin për dokumentat e printuara
  • Çollaku: Pishat në autostradë do të hiqen nga projekti i zgjerimit brenda një ose dy vitesh
  • Bashkia Tiranë nuk jep informacion mbi shpenzimet për dekorin dhe aktivitetet e fundvitit 2017