Arben Ahmetaj

  • Ahmetaj: Nuk kemi dhënë asnjë licensë të re për lojërat e fatit
  • Drejtoria e Përgjithshme e Doganave i bashkohet listës së institucioneve “memece”
  • Ahmetaj: Mbi 3500 kompani janë hapur në janar dhe shkurt, madje edhe të huaja
  • Ahmetaj: E mbyllëm mandatin e parë me 660 mijë vende pune
  • Ahmetaj: Brenda 100 ditësh vërtetimet nga zyrat e punësimit do të përfitohen online
  • Ahmetaj: 260 mijë vende të reja pune janë hapur në mandatin e parë të qeverisë Rama