Si ndikon dezinformimi në karrierën politike të grave shqiptare

Në 2019-ën, një video 19 sekonda e gjatë ku shfaqej një politikane shqiptare shkaktoi një valë dezinformimi dhe diskriminimi aq intensiv sa askush nuk e kuptoi se xhirimi ishte i 4 viteve më parë dhe se politikania nuk ishte aspak në Shqipëri kur u ngritën pretendime ndaj saj. Katër vite më vonë, Faktoje sjell dëshmi … Vazhdoni me leximin e Si ndikon dezinformimi në karrierën politike të grave shqiptare