Rrebesh parash në fushatë zgjedhore

Katër muaj përpara zgjedhjeve të 14 majit, mazhoranca premtoi rritje pagash dhe përfitime për grupe të ndryshme interesi në vend. Ekspertët shpjegojnë se interpretimi që mazhoranca i ka bërë ligjit zgjedhor, që duhet të ndryshohet, shkon kundër parimeve të përcaktuara në dokumenta të ODIHR ku Shqipëria është e përfshirë prej vitit 1990. Eksperti Viktor Gumi … Vazhdoni me leximin e Rrebesh parash në fushatë zgjedhore