“Paketa e zgjeruar”, bizneset e mëdha dhe ato turistike në përpjekje për të mos falimentuar

ANXHELA RUÇI Në mesin e muajit prill, kryeministri Edi Rama prezantoi paketën e zgjeruar për bizneset, të cilët planifikohen të përfitojnë një pagesë prej 40 mijë lekësh brenda këtij muaji. Kjo pagesë ende nuk është marrë nga të gjithë përfituesit dhe shpërndarja do vijojë përtej prillit. “Faktoje” kontaktoi me 3 kategori bizensesh, që e kanë … Vazhdoni me leximin e  “Paketa e zgjeruar”, bizneset e mëdha dhe ato turistike në përpjekje për të mos falimentuar