Një tjetër sezon turistik me mushkonja…

Edhe këtë vit pushuesit vendas dhe të huaj në Shqipëri do të ‘luftojnë’ me mushkonjat. Procesi i spërkatjes kundër tyre duhej të niste në maj, por deri në fillim të korrikut, nuk ishte shpallur fituesi i tenderit rreth 120 milionë lekë. ISHP konfirmon për Faktoje se procesi do të nisë pasi të mbarojë prokurimi, pa … Vazhdoni me leximin e Një tjetër sezon turistik me mushkonja…