Metamorfoza e qeverisë/ “Lufta“ dhe “paqja“ me kanabisin

ESMERALDA TOPI U deshën 9 vite qeverisje që socialistët të kalonin nga lufta në paqe me kanabisin. Në 7 prill Kryeministri Edi Rama bëri të ditur se qeveria do të legalizojë kanabisin për qëllime mjekësore, ndërkohë që gjatë mandatit të parë qeverisës aksioni kundër kanabizimit të vendit ishte kali i betejës për Rilindjen. Ekspertët ndahen … Vazhdoni me leximin e Metamorfoza e qeverisë/ “Lufta“ dhe “paqja“ me kanabisin