Me tren për n’Tiranë?

Edhe këtë verë, hekurudha Tiranë -Durrës nuk do të jetë gati, ndryshe nga çfarë ka deklaruar ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku. Zyrtarisht Hekurudha Shqiptare bën të ditur për Faktoje se aktualisht janë kryer 45% e punimeve, ndërsa projekti pritet që të përfundojë në pranverën e vitit të ardhshëm. Me përfundimin e projektit parashikohet … Vazhdoni me leximin e Me tren për n’Tiranë?