Komisioni për Dezinformimin – mungesë transparence dhe konsultimesh

Ngritja komisionit për dezinformimin është kryer pa transparencë dhe procese gjithpërfshirëse. Ky ka qenë shqetësimi i opozitës dhe i shoqërisë civile gjatë këtyre javëve. Faktoje ka kërkuar të njihet me procesin e punës së këtij komisioni që në fokus pritet të ketë influencat e huaja malinje që lidhen sa me informacionin po aq edhe me … Vazhdoni me leximin e Komisioni për Dezinformimin – mungesë transparence dhe konsultimesh