Hotelet në Gjirokastër, gati të përshtaten me ‘realitetin e ri’ për të mbijetuar

ANXHELA RUÇI Asgjë nuk do jetë më si më parë, dëgjojmë shpesh këto ditë dhe këtë e shohim çdo ditë nëpër rrugë apo ato aktivitete biznesi që janë rihapur. Në Gjirokastër, qytetin turistik të jugut që pret mbi 100 mijë turistë çdo vit, aktiviteti i hotelerisë është paralizuar. Megjithatë pronarët kanë nisur të mendojnë si … Vazhdoni me leximin e Hotelet në Gjirokastër, gati të përshtaten me ‘realitetin e ri’ për të mbijetuar