‘Gjithçka pritet nga fronti i lindjes!’

Ulja e avionëve luftarakë të NATO-s në Kuçovë këtë të hënë, shënjoi çeljen e bazës së parë taktike ajrore të Aleancës në Shqipëri. Baza fillon veprimtarinë e saj në dekadën më të rrezikshme për rajonin dhe Evropën, për shkak të kërcënimit rus, siç deklaron qeveria shqiptare. Ekspertë të sigurisë e konsiderojne hap strategjik këtë nismë. … Vazhdoni me leximin e ‘Gjithçka pritet nga fronti i lindjes!’