Fushata sensacionaliste e dezinformimit “Prindi 1 dhe Prindi 2” i fryu flakëve të homofobisë në Shqipëri 

Në 2021, diskursi publik shqiptar shpërtheu në zemërim pas kërkesave nga komuniteti LGBT për zëvendësimin e fjalëve “nënë” dhe “baba” me termat ‘shterpë’ “Prindi 1” dhe “Prindi 2”. Urrejtje homofobe u derdh në komente online dhe një koalicion në mbrojtje të familjes u formua. Por a i bëri vërtet dikush këto kërkesa? “Faktoje” hedh dritë … Vazhdoni me leximin e Fushata sensacionaliste e dezinformimit “Prindi 1 dhe Prindi 2” i fryu flakëve të homofobisë në Shqipëri