Ballkani (jo dhe aq) i hapur

Ndërkohë që Bashkimi Europian po shtyn përpara Planin e Rritjes prej 6 miliardë eurosh për Ballkanin Perëndimor, fantazma e vjetër e “Ballkanit të Hapur” rikthehet në rajon. I vetmi që flet në kohën e tashme për iniciativën është presidenti serb Aleksandar Vuçiç që duket se ia ka dalë të marrë vëmendjen e mediave me narrativën … Vazhdoni me leximin e Ballkani (jo dhe aq) i hapur