Ballkani i Hapur, marrëveshja për tregun e lirë të punës pa rezultat

Në dhjetor 2021, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Serbia firmosën një marrëveshje për tregun e lirë të punës në kuadër të nismës ‘Ballkani i Hapur’. Por edhe pse ka më shumë se një vit jetë, marrëveshja e detajuar nuk po gjen zbatim. Faktoje verifikoi se autoritetet ende nuk kanë zbatuar një nga hallkat më të … Vazhdoni me leximin e Ballkani i Hapur, marrëveshja për tregun e lirë të punës pa rezultat