• Punimet për Unazën e Madhe mbajnë ‘peng’ disa akse rrugore, kaos në trafik
  • Fushata e vaksinimit për gripin stinor në kushte pandemie, mungon transparenca nga Shëndetësia
  • Prej muajit qershor personeli mjekësor i “Shefqet Ndroqit” nuk e merr bonusin e premtuar!
  • Tritan Shehu: Qytetarët që bëjnë testin e marrin përgjigjen me telefon, jo me dokument zyrtar
  • Çfarë plani ka Shqipëria për përballimin e gripit sezonal gjatë pandemisë së Covid-19 ?
  • Mbajtja e dorezave “dilema” që na shoqëron qëkur nisi pandemia
  • Maskat të detyrueshme, por kush e garanton efektshmërinë?
  • A e ul rrezikun e përhapjes së virusit me 70% mbajtja e maskës?
  • Turizmi në bregdet gjatë pandemisë, bizneset në Shëngjin në ankth dhe shpresë