• Liqeni i Ohrit dhe marrëveshja 15 vjeçare me RMV që nuk e ndaloi ndotjen
  • Topojani fshati ‘fantazmë’ dhe premtimet e pambajtura
  • Rindërtimi i lagjeve 1 e 2 në Kukës , premtimi i harruar i kryebashkiakut Gjici
  • Numri i kufizuar i vaksinave, ‘mollë sherri’ mes banorëve në fshatrat e Pogradecit
  • “Landifilli i ri Rajonal” i Kukësit një premtim në letër
  • Vaksinat e gripit dhe misteri i ‘shumëfishimit të tyre’
  • 300 raste në ditë me Covid-19 te urgjenca e QSUT, spitalet Covid-3 dhe 4 ende mbyllur
  • Në kërkim të vaksinave të gripit sezonal, as farmacitë nuk kanë
  • A po manipulohet opinioni publik me shifrat për mbrojtjen e maskave ndaj Covid-19