• Dhurimi i vaksinave nga Shqipëria nuk ndodhi, Kosova ia del me ‘forcat e veta’
  • Çfarë po na fsheh qeveria për vaksinën, me pretekstin e ‘ruajtjes së sekretit’
  • Qeveria, ‘aksion blitz’ vaksinimi për covid-19, në mungesë të transparencës
  • Bashkia Pogradec ‘kujtohet’ të sjellë përgjigjen
  • Sfida e të prekurave nga tumori i gjirit gjatë pandemisë
  • Në Floq e Qafëzezë të Korçës ka ende banorë me shtëpi të shkatërruar nga tërmeti
  • Liqeni i Ohrit, peng i marrëveshjes së vitit 1957
  • Fake news-et për vaksinën e Covid-19 dhe ‘varësia’ e publikut ndaj teorive të konspiracionit
  • Riciklohet premtimi për linjën e interkonjeksionit Shqipëri-Maqedoni, që duhej të ishte gati në 2018-n