• Shqipëria nuk arriti të ulë vdekshmërinë nga sëmundjet kardiovaskulare dhe tumorale
  • A janë të akredituara të gjitha spitalet, siç u premtua në 2013-n
  • Ministria e Kulturës, 0 fatura udhëtimi, vetëm preventiv shpenzimesh
  • Monumentet e Kulturës në Gjirokastër vuajnë harresën institucionale
  • Monumentet e kulturës në Vlorë dhe Sarandë të harruara nga institucionet
  • Rama: Gjatë muajit Shkurt do të vijnë mbi 40 mijë doza nga Pfizer
  • Monumentet e kulturës që raportohen në rrezik, kanë vite që janë shembur
  • Në Shqipëri u shtua kalimi tranzit i emigrantëve të paligjshëm, pavarësisht pandemisë
  • Në pritje të transparencës nga “Shëndetësia” për numrin e të vaksinuarve