• Ujë 24 orë në Tiranë/3-fishimi i çmimit nuk siguron cilësi të ujit dhe mbajtje të premtimit
  • Guroret/Shkatërrimi i natyrës me “leje” mjedisore
  • Miliona euro për impiante, ujërat e zeza derdhen ende në det
  • Emergjencat e zjarreve dhe investimet në 27 bashki
  • Emergjenca e zjarreve/ Zjarrëfikësit në “luftë” pa pajisje dhe makineri
  • Ku janë matësit e cilësisë së ajrit?
  • Vaksinimi apo imunizimi natyror pakësoi shtrimet në spital nga Covid?
  • A kanë nisur punimet për aksin që lidh Librazhdin me Peshkopinë?
  • Plani 10 vjeçar për qendrat komunitare dhe mbijetesa me fondet e huaja