• Rama: Britania ka bërë plan për kufizimin e energjisë
  • Shkodra/Qyteti i traditës së biçikletave, pa rrugë me korsi të dedikuara
  • Kanaleve kulluese në Lezhë, banorët ankohen se i pastrojnë vetë
  • Lagjet 1 dhe 2 në Kukës, ende në pritje të investimeve nga bashkia
  • A ka Gjermania dhe Italia një model të ngjashëm me ‘Agjencinë e Medias’ siç deklaroi kryeministri?
  • Lezhë/Investime në lagjet problematike, premtim i mbajtur pas dy vitesh
  • Shkodër/Personat me statusin e jetimit kanë hyrë në banesat sociale
  • Kur do të kenë banorët e Laçit ujë të pijshëm 24 orë?
  • Rikostruksioni i rrugës së varrezave në Sanxhak në Kurbin, jashtë afatit të premtuar