• 11 kërkesa, asnjë përgjigje nga Ministria e Shëndetësisë qëkur nisi pandemia e Covid-19!
  • Vlora para popullimit nga pushuesit dhe masat ndaj covid-19
  • Balla: Së shpejti nis projekti me qeverinë gjermane për rehabilitimin e Shkumbinit
  • Hapja e aktiviteteve e shërbimeve, në bare ‘harrohen’ rregullat
  • E shtuna në Tiranë, sikur pandemia të mos kishte ekzistuar
  • A është legalizimi i kanabisit i domosdoshëm për qëllime mjekësore?
  • Hapja e bizneseve të tjera, a do t’u rezistojmë dot masave të reja?
  • Premtimi për ujë 24 orë që ende asnjë kryebashkiak s’po e përmbush
  • Vala e “Covid 19” kaloi, po spitali i premtuar?