• Nis puna për Aeroportin e Vlorës, por mbetet i pasqaruar ndikimi në mjedis
  • Krujë/ Shkolla u dëmtua nga tërmeti, nxënësit prej dy vitesh mësim brenda qendrës shëndetësore
  • Kukës /70% e territorit nuk ka shërbim pastrimi, landfilli rajonal ende në letër
  • Rritja e numrit të nxënësve në parashkollor, premtimi që degradoi prej 2017-s
  • Vonesa shembjeve së pallateve në Krujë, po pengon rindërtimin
  • “Kolegjet profesionale”, premtimi i pambajtur në tre mandate
  • Krujë/ Dyshimet për helmim nga uji dhe investimet në ujësjellësin e ri
  • “Lëvizni me kuaj”/Bashkitë dhe ministritë “thyen” urdhërin e Ramës, për makina të reja dhe mobilim
  • Rehabilitimi i rrugës Krujë-Fushë Krujë, “peng” që prej tërmetit të 2019-tës