Amnistia Penale — si e fshehu të vërtetën Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja 

Lajmi për amnistinë penale për të dënuarit nga Gjykata kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, ku përfshihen edhe politikanët dhe zyrtarët e lartë, u përhap si zjarri në kashtë. Pavarësisht fakteve publike të vërtetueshme përmes dokumentacioneve të Kuvendit të Shqipërisë, ministri i drejtësisë Ulsi Manja vijoi të garantojë publikisht se amnistia penale nuk do të … Vazhdoni me leximin e Amnistia Penale — si e fshehu të vërtetën Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja