• Reformat zgjedhore në vendnumëro, 15 ndërhyrje në ligj dhe ende nevojiten ndryshime
  • Spitali i Matit duhet të plotësohet me personel mjekësor
  • A u mbajt premtimi për dhënien fund të sorrollatjeve për analizat laboratorike në shtet?
  • Facebook lançon programin e verifikimit të fakteve me Faktoje në Shqipëri
  • Kosova pret heqjen e vizave Shengen, pengesat dhe teoritë që po zvarrisin procesin
  • Zhgënjim në Bruksel, çfarë ndodhi me negociatat për Shqipërinë dhe RMV?
  • Shkëlqimi dhe rënia e blegtorisë, ku ikën lopët?
  • Premtimi i ricikluar për “Korridorin Blu”, ekspertët në alarm për kostot jashtë kontrollit
  • Banorët e fshatrave Kus e Katund i Ri të Kasharit, nuk u vaksinuan dot në qendrat e tyre shëndetësore