• Dizinformimi me lajmin “Po vijnë 15 mijë viruse të reja!Do shfaqen brenda 5 vitesh”
  • Pasojat e Covid-19, shtohen të sëmurët nga zemra dhe fatalitetet
  • Shqipëria, ‘as me Rusinë, as me Ukrainën’
  • Zaroshka e ‘100 fshatrave’ turistike, “e braktisur” nga banorët dhe nga shteti
  • Bashkia Cërrik përgjigjet 2 muaj me vonesë për kushtet në shkollën “Rushan Qevani” dhe mohon të ketë mungesë ngrohjeje
  • Sa u përmbush zotimi i Ahmetajt se në pranverën e 2022 nuk do kishte asnjë gjurmë nga tërmeti?
  • Ministria e Energjisë & Infrastrukturës kërkoi 10 muaj kohë për dhënie informacioni, por shkeli afatin e caktuar prej saj
  • Debunking: Ndikimi dhe financimi i mediave shqiptare nga subjekte të huaja
  • A u pakësuan shpenzimet e qeverisë për arsimin këtë vit?