• Kur do të jetë funksionale Qendra Terapeutike për fëmijët me aftësi ndryshe?
  • Mbyllet cikli i trajnimeve të gazetarit holandez, Frits Van Exter
  • Tharja e Fierzës, nga moti apo i zoti?!
  • Kriza e vezëve. Lufta dhe virusi i shpendëve rrisin çmimin
  • Faktoje organizon Konferencën për Ditën Ndërkombëtare të ‘fact checking’: Misioni duke u kryer!
  • Faktoje ‘sfidon’ 1 Prillin me ndarjen e çmimeve për shkrimet më të mira fact-checking
  • Mos u rrej! Dita Ndërkombëtare e Verfikimit të Fakteve!