• E drejta për informim përballë Agjencisë për Median dhe Informimin
  • Shqipëria, e katërta në rajon për çmimin e energjisë, megjithatë mijëra abonentë nuk arrijnë të shlyejnë pagesat
  • Të rinjtë: Kemi nevojë të mësojmë më shumë si mund të dallojmë informacionin e rremë
  • “Fantazma e Kievit”, e vërteta e fotos që u shpërnda në media
  • Dënimi i Koçi Selamajt për vrasjen në Londër; kërkimet për të kaluarën e autorit bënë bashkë BBC e Faktoje
  • Metamorfoza e qeverisë/ “Lufta“ dhe “paqja“ me kanabisin
  • A do mbetet i pandryshuar çmimi i përpunimit të mbetjeve 29 euro/ton, në Landfillin e Sharrës siç deklaroi Ahmetaj?
  • Paketa antishpifje, koloneli që nuk u bë kurrë gjeneral!
  • Hije të agjenturës ruse alarmojnë agjentët e antiterrorit në Shqipëri