• Bardh Spahia, rruga drejt kreut të bashkisë dhe premtimet e tij për Shkodrën
  • Asnjë deputet në hetim për dhunën e 8 janarit, detajet e ngjarjes tani janë sekret hetimor
  • Rahim Spahiu, kush është kryetari i ri i bashkisë dhe premtimet e tij për Dibrën
  • Si i justifikuan zyrtarët kushtet skandaloze në Spitalin e Lushnjës
  • Skema “fiktive” e recetës me rimbursim për Covid, nga 9.8 mln Euro u shpenzuan vetëm 242 mijë Euro
  • Rindërtimi dhe investimet për turizimin, premtimet e Emiriana Sakos për Durrësin
  • Në çfarë kushtesh japin dije mësuesit e shkollës 9-vjeçare “Pal Zefi” në Rrushkull
  • Zgjedhje e pjesshme vendore, PS fiton 5 nga 6 bashkitë
  • Mbyllet procesi i votimit në 6 bashki, pjesëmarrja e ulët