• Banorët refuzojnë ‘ofertën’ e HEC që ka nxjerrë jashtë funksionit mullirin e fshatit Marinaj
  • Kur do të rifillojnë fluturimet në aeroportin e Kukësit?
  • Gjirokastra, ritme të ulta vaksinimi të administratës dhe rritje e infektimeve krahasuar me 2021
  • Anglishtja në klasë të parë premtim i mbajtur, por çfarë thonë prindërit dhe psikologët
  • Veliaj: Vetëm 2 godina në UBT do të akomodojnë studentë, 6 të tjera do t’i kushtohen teknologjisë