• Dy vite pas tërmetit, asnjë shenjë nga rindërtimi i Pallatit të Kulturës në Shijak
  • Përgjigje të vonuara dhe jo shteruese nga Ministria e Shëndetësisë për çadrën e vaksinimit
  • Balluku: Në fund të shtatorit 2021 dorëzojmë gjithë kantierin e segmentit te lotit 3 Porto Romano-Durrës
  • Pustec/Mungesa e investimeve në rrugë, banorët: Në dimër mezi lëvizim me mushka
  • Unifikimi i abetares, nisma ‘e ricikluar’ nga viti 2012
  • Durrës/ Qytetarët ankohen për kushtet e transportit urban dhe mungesën e parkimeve
  • Policët e burgjeve, rritje pagash apo lëmoshë?
  • Çfarë ndodhi me premtimin e kryebashkiakut të Vlorës për taksim të barabartë dhe konsultim?
  • Kukës/Ndërtimi i rrugës së Borjes, asnjë dritë jeshile edhe për 2022-shin