• Përmbyllja e procesit të rindërtimit, si ndryshuan vazhdimisht afatet e qeverisë shqiptare
  • Metodologjia fact checking dhe lufta ndaj dezinformimit, Faktoje vijon trajnimet me studentët e gazetarisë në Tiranë
  • Nxënësi 3 herë përsëritës i klasës së parë, MASR urdhëron testim të njohurive në shkollat kolektive
  • “Pylli orbital” në Patos, ende një projekt-ide
  • A rrezikojnë të përmbyten tokat bujqësore në Fier nga mos pastrimi i kanaleve kullese?